Over ons

Bosch Car Service Autoservice van Eersel sinds de opening in januari 1986 uitgegroeid tot een middelgroot universeel BOVAG autobedrijf. Een autobedrijf waar service op de 1ste plaats komt, een bedrijf waar U voor aankoop van een occasion en een nieuwe auto van alle merken terecht kunt.

 

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Wij verwelkomen u graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten.

 

Strenge (kwaliteits)eisen

 

 

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door Bosch en de BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd. Bosch Car Service Autoservice van Eersel is BOVAG klasse 1 gecertificeerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen wordt wat nodig is en (vooraf) met u is afgesproken.

 

Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar Bosch Car Service voor staat. Wereldwijd zijn er zo’n 18.000 Bosch Car Service autobedrijven. In Nederland zijn dat er circa 380.