Geniet van alle voordelen van Carplay in jouw auto

Geniet van alle voordelen van Carplay in jouw auto

Apple Carplay & Android auto laten inbouwen

Geniet van alle voordelen van Carplay in jouw auto.

Apple & Android carplay is dit moment een van de meest populaire opties in een auto. Door het draadloos en/of bedraad koppelen van jouw smartphone met je auto kun je gebruikmaken van o.a. Navigatie apps: Apple maps, Google maps, Tomtom, Flitsmeister maar ook Spotify, Whatsapp, bellen via de telefoon en vele meer!

 

Carplay toevoegen bij een originele radio met beeldscherm

Veelal hebben auto’s tegenwoordig een origineel beeldscherm met vele opties echter blijkt vaak een carplay voor een Android of Apple smartphone te ontbreken terwijl dit een van de populairste opties is in de auto. Tegenwoordig kan er bij de meeste auto’s een module worden toegevoegd en dus een echte méérwaarde van je auto.  

 

Wat is Apple of Android Carplay en wat kun je er nou mee?

Carplay is een nieuwe ontwikkeling die het mogelijk maakt om een iOS of Android systeem te gebruiken in de auto. De functie is standaard aanwezig bij iOS en Android telefoons.

Om van de carplay module gebruik te kunnen maken moet je auto beschikken over een radio met ondersteuning van Apple of Android carplay.

 

Het installeren van CarPlay in je auto

Door middel van een Carplay en Android auto MMI adapter kun je CarPlay toevoegen aan je huidige systeem. Deze multimedia interface zorgt ervoor dat je doormiddel van screen mirror functie na koppeling kunt genieten van alle voordelen die Android auto of Apple carplay kunnen bieden, dit geldt voor meerdere merken auto’s zoals : Volkswagen, Seat, BMW, Audi en vele meer.

 

De voordelen van deze adapter:

  •          Geniet van draadloze Android Auto en Apple Carplay met spraakbesturing en screen mirroring.
  •          Alle originele functies blijven behouden van je originele systeem.
  •          Installatie kan in onze garage worden gedaan
  •          Behoud al je stuurwielbediening

 

Scherpe prijzen voor systeem en installatie

Zowel het systeem zelf als de installatie is bij ons te verkrijgen tegen zéér scherpe prijzen. Doordat u kiest voor alles onder één dak helpen we u graag met de Apple Carplay & Android Auto toe te voegen aan je auto : een echte meerwaarde voor je auto!.

 

Interesse in Carplay voor jouw auto?

Carplay in laten bouwen in Waspik bij autoservice van eersel BV 

Vraag dan nu je offerte aan via : 

mail : Info@autoservicevaneersel.nl of bel 0416 - 311199 

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen