Over ons

Autoservice van Eersel is sinds de opening in januari 1986 uitgegroeid tot een middelgroot universeel BOVAG autobedrijf. Bij van Eersel staat service op de 1ste plaats. Wij doen alles voor uw auto zowel bij de verkoop van een nieuwe of gebruikte auto als bij het onderhouden en repareren van uw auto. De beoordelingen op klanten vertellen bewijzen dit. Over 288 beoordelingen scoren wij een gemiddeld 8,7, een gemiddelde waar wij trots op zijn!

 

Historie
In januari 1986 richtte Hans en Marjonet Autoservice van Eersel op. Naast de woning van Hans en Marjonet, een kleine boerderij gelegen aan de Vrouwkensvaartsestraat te Waspik werden de eerste auto´s gerepareerd en verkocht. Door de jaren heen groeide Autoservice van Eersel waardoor het pand aan de Vrouwkensvaartsestraat te klein werd. In 1990 werd het autobedrijf van Hans en Marjonet dan ook verhuisd naar een eigen gebouwde garage aan de Blokenweg 2 in Waspik. De nieuwe locatie bood Autoservice van Eersel meer ruimte voor bruggen en occasions. In 2008 werd de ruimte nog eens uitgebreid door middel van het naastgelegen bedrijfspand dat plaats bood aan meer kantoor- en garageruimte. Momenteel is Autoservice van Eersel nog steeds gevestigd aan de Blokenweg 2 in Waspik.

 

Personeel
Door de jaren heen hebben wij ons bedrijf sterk ontwikkelt binnen de markt. Hierdoor is het aantal medewerkers toegenomen. Waar wij, Hans en Marjonet in 1986 het bedrijf startten met zijn tweeën, hebben wij nu 7 medewerkers in dienst. Onze medewerkers zijn onder te verdelen in de functies automonteur, administratief medewerker en allround medewerker.

 

Kwaliteit
Waarom klanten kiezen voor ons?
Als merkonafhankelijk autobedrijf zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service waardoor wij aan strenge kwaliteitseisen van BOVAG moeten voldoen. Bovendien worden onze ervaren medewerkers, mede dankzij Bosch trainingen en cursussen, altijd op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Door BOVAG zijn wij als Autoservice van Eersel gecertificeerd met klasse 1. Zo kunt u erop vertrouwen dat u na reparatie of onderhoud altijd weer veilig en zorgeloos op weg kunt.

 

Meer weten over ons of een afspraak maken bij ons autobedrijf?
Neem dan contact op.