Waar is mijn auto?

 Zonder abonnement

Track en Trace in uw auto zonder duur abonnement. Bij Heijtec zit u niet vast aan langdurige contracten. Vooraf bepaalt u welke modules op uw wensen aansluiten en die zijn gedurende 12 maanden actief. Hierna wordt er niet stilzwijgend verlengd, maar kiest u zelf of u deze wilt verlengen. Grenzeloze communicatie en geen dure verrassingen!

 

 Auto online beheren

Na de installatie van het Track en Trace systeem in uw auto werkt u volledig online op een persoonlijk online account. Hiervoor hoeft u niets te installeren, u logt gewoon in via onze website. Via uw account ontvangt u actuele locaties en kunt u de instellingen van uw Track en Trace systeem bepalen. Updates voor de GPS tracker in uw auto voeren we op afstand uit, dus u hoeft hiervoor niet terug naar de garage.

 

 Auto beveiliging

Naast het lokaliseren van uw auto is het Track en Trace systeem ook zeer geschikt voor het beveiligen van uw auto. Probeert men het systeem onklaar te maken, het signaal te verstoren of uw voertuig te verplaatsen zonder dat het contact is ingeschakeld, dan wordt u automatisch op de hoogte gesteld. In uw online account heeft u tevens de mogelijkheid om virtuele hekwerken in te stellen. Zodra uw auto het hekwerk doorbreekt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding.

 

 Bedraad of draadloos

Heijtec levert Track en Trace systemen die aangesloten dienen te worden op een externe 12v of 24v spanningsbron, zoals de accu van uw auto. Wilt u voor een korte periode uw waardevolle auto volgen en beveiligen? En wilt u geen ingewikkelde installatie? Dan is een draadloos GPS Track en Trace systeem de oplossing. Eenvoudig te plaatsen en snel over te zetten in iedere andere auto die u wilt volgen of bewaken.

 

 Kilometerregistratie

Een sluitende kilometeradministratie bijhouden is vaak nog een flinke klus en een foutje is zo gemaakt. Het registreren van uw afgelegde kilometers en het bewaken van uw voertuig was nog nooit zo eenvoudig en compleet, als met een GPS kilometerregistratiesysteem.

 

 Wagenparkbeheer

Heeft u een klein of een groot wagenpark? U kunt flink besparen op uw autokosten met onze GPS Track en Trace systemen. Bespaar bijvoorbeeld op brandstof en autokosten door inzicht in uw wagenpark. En voorkom achterstallig onderhoud. Met de informatie die u in uw online account vindt kunt u uw wagenpark efficiënter inzetten.

 

Klik hier voor prijzen en voorwaarden. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor prijzen en voorwaarden.