Autoschade? wij helpen graag!

Complete ontzorging bij schade

Hulp bij auto schade? Autoservice van Eersel ontzorgt je!

Het hebben van autoschade is helaas niet leuk, het maakt dan niet uit wie de schuldige is.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een aanrijding met een andere auto, voertuig of object is dus zomaar gebeurt. Helaas komen er ook een hoop handelingen en papierwerk bij kijken. Daarom staan wij u graag bij tijdens de afhandeling en eventuele onderhandeling van de gemaakte schade. Of u nu particulier of zakelijk rijdt, dat is pas service! 

 

Een schade gebeurt niet opzettelijk maar kost wel erg veel tijd en is iets wat u niet dagelijks hoeft te doen. Wij nemen dit daarom graag van u uit handen zodat u de zekerheid heeft dat er geen details gemist worden, er de juiste afspraken worden gemaakt tussen u, de verzekering en eventueel de schade-expert. Het enige wat u voor ons hoeft te doen is uw toestemming overdragen middels een combinatieovereenkomst en wij zullen de rest voor u regelen. Zo hebben we de expertise in huis voor het calculeren van de schade, contacten bij de verschillende verzekeraars, nauwe banden met onze vaste leveranciers, uitdeukers en vaste auto spuiterij. Dit alles zodat we de auto zowel technisch als in uiterlijk weer kunnen herstellen in gewenste staat.

 

Vervangend vervoer bij schade aan uw auto regelt u bij Autoservice van Eersel.

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze auto daarom is het van belang dat er in een nood altijd een vervangend vervoer voor u klaarstaat. Bij onze garage in Waspik hebben we hier uiteraard over nagedacht en een behoorlijk arsenaal aan leenauto’s voor u klaar staan van kleine auto tot aan bestelwagen. Heeft u de schade zelf niet veroorzaakt bent u bijna altijd verzekerd voor autohuur, ook hierin geven we u graag advies zodat u snel weer op weg kunt.

 

Wilt u ook ontzorgt worden?

Mail : kantoor@autoservicevaneersel.nl | Tel. 0416-311199

We proberen u altijd op dezelfde werkdag nog te voorzien van advies en hulp!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen